Cycling to Serve

Deelnemers aan het WK die op zaterdag toekomen, kunnen zich wenden tot het secretariaat om hun rugnummer af te halen. Het secretariaat bevindt zich aan de start van het parcours.

Beste vrienden van Cycling to Serve,

Het is voor ons als Rotary club Heist-op-den-Berg een grote eer om in 2014 de wereldkampioenschappen voor Rotariers te mogen organiseren in België.

Wij willen van deze 30e editie een mooi jubileum maken.

Onze organisatie staat bijna op punt en we willen iedereen laten kennismaken met de unieke omgeving rond Heist-op-den-Berg en Mechelen.

Om een zo centraal mogelijke plaats te vinden om iedereen te laten overnachten en de nodige festiviteiten te organiseren opteerden wij u allen te ontvangen in Mechelen, een naburige stad gelegen op de as Antwerpen - Brussel.

Mechelen, gelegen op 15 minuten rijden van Brussels airport, is een gezellige stad met mooie eeuwenoude gebouwen en monumenten.

Alles is op wandelafstand te vinden.

Het parcours voor de wedstrijd zelf werd uitgetekend in een groene omgeving in Heist-op-den-Berg. Te midden van de natuur zal er hier op een fraaie manier gestreden worden om de diverse wereldtitels.

Om onze organisatie te ondersteunen heeft niemand minder dan Eddy Merckx, grootste wielerkampioen aller tijden, het peterschap van de wereldkampioenschappen in 2014 op zich genomen. Dit is een enorme grote eer voor onze club en betekent een stimulans om van de organisatie een groot succes te maken.

Nu al kijken we uit naar jullie komst!

Met rotarische groeten
het organiserend comite

Inschrijven